Begeleidingstraject: omgaan met hooggevoeligheid

In dit traject gaan we kijken wat hooggevoeligheid inhoudt en hoe je er het beste mee kunt omgaan. Hooggevoeligheid betekent dat je sterk reageert op prikkels van buitenaf en dat je veel waarneemt en voelt bij andere mensen. Hooggevoeligheid is een teken van innerlijke ontwikkeling, maar je kunt er ook veel problemen door ervaren, bijvoorbeeld: andermans energie absorberen en niet goed kunnen loslaten, moeheid, moeilijk nee kunnen zeggen, jezelf onvoldoende uitdrukken op emotioneel en creatief gebied.

Er wordt onderzocht hoe je het beste kunt omgaan met jouw hooggevoeligheid, hoe je kunt leren je beter gegrond en bij jezelf te voelen en hoe je de positieve kanten van hooggevoeligheid (gaves en talenten) op vreugdevolle manier kunt beleven.


Opbouw workshop

Het begeleidingstraject bestaat uit drie workshops die om de twee weken worden gegeven.
Tijdens deze workshops wordt de spirituele betekenis van hooggevoeligheid verduidelijkt en wordt via geleide meditaties inzicht verschaft in je eigen hooggevoeligheid.

Op www.gerrit-gielen.nl staat meer info over mijn benadering van hooggevoeligheid in het artikeltje Van overgevoeligheid tot hooggevoeligheid (of: van kneusje tot Engel).

Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 6 personen. De inleiding en de meditaties worden opgenomen. Na afloop van de workshop ontvang je via e-mail een link waarmee je de opnames via het internet kunt downloaden en beluisteren.

Data: wordt nog bekend gemaakt.

Plaats: Wilhelminapark 130, 5041EH Tilburg (onze praktijkruimte). Zie voor een routebeschrijving www.gerrit-gielen.nl onder Consulten.

Neem s.v.p. zelf een lunchpakketje mee, er is koffie en kruidenthee beschikbaar.

Kosten: 160 euro p.p. (incl. BTW)

Na afloop van elke workshop ontvang je de opnames van de meditaties via e-mail, zodat je thuis nog eens kan oefenen als je wilt.

Voor meer informatie of aanmelding mail naar info@gerrit-gielen.nl

Annuleringsregeling

Als het geldbedrag 2 weken van te voren niet is over gemaakt, beschouwen we je aanmelding als geannuleerd.
Als je annuleert nadat je hebt betaald, zijn hieraan geen kosten verbonden tot 2 weken voor de workshop. Wij storten het gehele bedrag retour.
Als je binnen twee weken voorafgaand aan de workshop annuleert, ontvangt je de helft van je betaling retour.
Als je binnen één week voorafgaand aan de workshop annuleert, vindt er geen restitutie plaats.
www.gerrit-gielen.nl