Contact met gidsen

Ieder mens heeft spirituele gidsen, die je bijstaan op je levenspad met liefdevolle steun en bemoediging. Je kunt zelf contact maken met je gidsen door je intuïtie te openen en je af te stemmen op de energiestroom van hulp en bemoediging die via hen tot je komt. De meditaties die hieronder staan kunnen je wellicht daarbij helpen.

Deze meditaties zijn door mij uitgesproken op onze workshop “Contact maken met Gidsen” (voor meer info klik hier).
Tijdens de meditaties maak ik contact met de spirituele energie in mezelf en de ruimte om me heen en voel ik een energiestroom op gang komen van waaruit vanzelf woorden en zinnen ontstaan.
De meditaties worden vooraf gegaan door een korte inleiding over het onderwerp. Omdat ze zijn uitgesproken tijdens een workshop, is het begin van de opname vaak wat rommelig. Maar als de oefening eenmaal begint, wordt de sfeer rustig en kalm en kun je wellicht op de stroom van de informatie zelf intuïtieve beelden of gevoelens ontvangen omtrent je gidsen.

Als je meer over het onderwerp Gidsen wilt weten, raad ik je aan het prachtige boekje over Gidsen van Pamela Kribbe te bestellen: klik hier voor meer informatie.

Gerrit Gielen

Meditaties

Afspelen: klik op het onderdeel.
Downloaden: klik met de rechtermuisknop op het onderdeel en selecteer daarna ‘Doel opslaan als’.

Meditatie 1 – 29 maart 2008

Meditatie 2 – 29 maart 2008

Meditatie 3 – 19 april 2008

Meditatie 4 – 19 april 2008

Meditatie 5 – 26 april 2008

Meditatie 6 – 26 april 2008

Meditatie 7 – 17 mei 2008

Meditatie 8 – 17 mei 2008

© Gerrit Gielen
www.gerrit-gielen.nl